fbpx

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ”ΑΡΚΤΟΥΡΟ” ΣΤΟ ΚΔΑΠ ΣΒΟΥΡΑ!

Στις 08/04/2021 και ώρα 19:00 το απόγευμα,

η παιδαγωγική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα μας παρουσιάσει διαδικτυακά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Δάσος Πηγή Νερού και Ζωής”!

Μέσα από μια εικονική 3D ξενάγηση για τη ζωή της αρκούδας, τα παιδιά του ΚΔΑΠ Σβούρα θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πράγματα γύρω από την άγρια φύση με έναν πρωτοποριακό, ευχάριστο και διαφορετικό τρόπο!

Ανυπομονούμε για αυτήν μας την διαδικτυακή συνάντηση ! ! ! ?

Η Παιδαγωγική Ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα υλοποιήσει στο ΚΔΑΠ Σβούρα της Αλεξανδρούπολης, Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021. Στόχος του προγράμματος είναι η  ενημέρωση των παιδιών ως προς τις δράσεις της οργάνωσης για την άγρια ζωή, τη βιοποικιλότητα και το φυσικό περιβάλλον. Η εκπαιδευτική δράση θα υλοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με τη χρήση διαδραστικού οπτικοακουστικού υλικού και θα περιλαμβάνει εικονικές ξεναγήσεις στα Καταφύγια του Λύκου και της Αρκούδας καθώς και πολλές πληροφορίες για τα μεγάλα άγρια ζώα των ελληνικών δασών!

———————————————————————————————————————————–

Τα πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου  “ΣΤΗΡΙΖΩ”, “ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ” και “ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” του Υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας και Θράκης (ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ: 2019ΣΕ03900001): «Επιχορήγηση και Προβολή Δράσεων για την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Προώθηση της Πολιτιστικής Δημιουργίας στη Μακεδονία και στη Θράκη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *